Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo kako Upravni odjel za turizam Istarske županije u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom - ŽK Pula i Turističkom zajednicom Grada Pule organizira 5. regionalni Forum obiteljskog smještaja Istarske županije, koji će se održati u petak, 16. veljače, od 12 sati u Domu hrvatskih branitelja, u Puli.

Regionalni Forum obiteljskog smještaja (FOS) je regionalni skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, koji razmatra aktualne teme te nudi edukativne sadržaje i umrežavanje s ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj. FOS okuplja vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Na sljedećemu linku https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-pula/regionalni-forum-obiteljskog-smjestaja-u-puli-najava se možete prijaviti i pogledati program predavanja. Prijava je obavezna, te vas pozivamo da se prijavite čim prije.

Radujemo se vašem dolasku.

Print

Kalendar događaja

kalendar

logo-small

    Tourist board of Ližnjan-Lisignano // Ližnjan 147, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426  HTZTZIZ