Prva radionica s dionicima za potrebe izrade plana upravljanja područjem ekološke mreže HR 2000522 Luka Budava – Istra održati će se dana  25. 09. 2020. godine (petak) s početkom u 09.00 sati u prostorijama općinske sale, Krasa 7, Ližnjan.

Radi što bolje organizacije radionice i poštivanja propisanih epidemioloških mjera, najljepše molimo sve one koji imaju namjeru doći da potvrde svoj dolazak  na sljedeće e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U privitku se nalaze dnevni red radionice te upitnik za dionike. Cilj upitnika je dobiti povratnu informaciju od dionika kako vide budući razvoj zaštićenog područja. Upitnike pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili donesite osobno na radionicu.

Sve ostale informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

PRILOZI:

Dnevni red

Upitnik

Ispis

euprojekti

logo-small

    Turistička zajednica Općine Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ