Poštovani,

Turističke zajednice klastera južne Istre  ( TZ Pula, TZ Medulin, TZ Fažana, TZ Vodnjan, TZ Marčana i TZ Ližnjan ) pripremaju projekt pod nazivom SOUTH ISTRIA – PET FRIENDLY .

S obzirom na trendove i veliku potražnju smještaja koji primaju kućne ljubimce  želimo ovu uslugu obuhvatiti u širem obimu. Informacije o mjestima gdje su ljubimci dobrodošli istaknuti ćemo i promovirati, te time olakšati i gostima i domaćinima.

Također bi se goste informiralo o zakonskim propisima, pravilima ponašanja, uslugama i sl.

Ovom prilikom želimo Vas obavijesti i pozvati da se uključite u projekt te u nastavku šaljemo slijedeće materijale:

  • Uvjeti za uključivanje u projekt
  • Upitnik (ukoliko se odlučite za uključivanje u projekt, molimo Vas da ispunite upitnik za smještajnu jedinicu i pošaljete nam ga)
  • Prijedlozi za vlasnike smještajnih objekata (savjeti kako urediti smještajni objekt i prihvat kućnih ljubimaca)
  • Prijedlog kućnog reda za goste s ljubimcima (kućni red kojeg ćete istaknuti u smještajnom objektu te će isti biti preveden na strane jezike i dostavljene Vam ukoliko se uključite u projekt)

Ukoliko ispunjavate uvjete za smještaj kućnih ljubimaca te se želite uključiti  i iskoristiti pogodnosti iz našeg projekta „SOUTH ISTRIA -PET FRIENDLY“ molimo  Vas da  ispunjeni upitnik pošaljete najkasnije do 17.11.2020. ( utorak )  na mail  adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

PRILOZI:

Upitnik

Uvjeti

Prijedlozi za vlasnike smještajnih objekata

Kućni red za goste s ljubimcima

Ispis

euprojekti

logo-small

    Turistička zajednica Općine Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ