Turistička zajednica Općine Ližnjan poziva na prijavu za izlaganje i prodaju prigodnih proizvoda i radova na  Božićnom  sajmu u Ližnjanu.
Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: prigodne božićno novogodišnje ukrasne, umjetničke i uporabne predmete i prehrambene proizvode (kolači, bomboni, tradicijske slastice i napitci).
Božićni sajam održati će se 21.i 22. prosinca (subota od 13-20 sati, nedjelja od 9-17 sati) u prostoru općinske sale u Ližnjanu. Božićni sajam je u organizaciji Turističke zajednice Općine Ližnjan i Općine Ližnjan.
Sudjelovanje na Božićnom sajmu 2013. i korištenje štandova je besplatno, uz obvezu prisutnosti i izlaganja za čitavo vrijeme trajanja sajma.
Stolovi za izlaganje su osigurani, a stolnjake/tkanine za prekrivanje stolova osiguravaju izlagači pod uvjetom da su zelene ili crvene boje, tj. blagdanske tematike i boje. Broj mjesta je ograničen.
Prijavu obavezno dostaviti  na obrascu kojeg možete preuzeti OVDJE. Prijave se zaprimaju do 17. prosinca 2013. godine na e-mail adresu Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ili osobno na adresu Ližnjan 147 (radnim danom od 8 do 16 sati).
Za dodatne informacije obratite se na broj: 052/578 426.
Turistička Zajednica Općine Ližnjan

Stampa

euprojekti

logo-small

    Ente turistico del Comune di Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ