Poštovani,

u okviru izrade Studije upravljanja kvalitetom razvoja cikloturizma u Istarskoj županiji, koju provodi Institut za poljoprivredu i turizam za naručitelja Upravni odjel za turizam Istarske županije, provodi se istraživanje s korisnicima proizvoda cikloturizma.

S ciljem što uspješnijeg provođenja istraživanja u ovim otežanim okolnostima, sada su ankete namijenjene cikloturistma dostupne i u online obliku.

Poveznice za online ankete, koje su prevedene na pet jezika, nalaze se u nastavku, a pozivi za sudjelovanje u istraživanju na svakom od dostupnih jezika nalaze se u prilogu maila.

Ovim putem Vas želimo pozvati na suradnju i zamoliti Vas, ukoliko ste u mogućnosti, da objavite poveznice online anketa s pripadajućim pozivom na službenim stranicama Vaše turističke zajednice. S ciljem da u istraživanje bude uključen što veći broj cikloturista koji bicikliraju u Istarskoj županiji, anketi je moguće pristupiti i putem QR koda (koji se također nalazi u prilogu maila u sklopu poziva). Također, istraživanje je obuhvatilo sezonu, tijekom ljetnih mjeseci, a nastavit će se provoditi tijekom jeseni 2020. godine, odnosno u postsezoni te na proljeće 2021. godine, kako bi se istraživanjem obuhvatila i predsezona.  

Poveznice za online ankete:

  1. Hrvatski jezik: Cikloturizam u Istarskoj županiji
  2. Njemački jezik: Fahrradtourismus in Gespanschaft Istrien
  3. Engleski jezik: Cycle tourism in Istrian County
  4. Talijanski jezik: Cicloturismo nella Regione Istriana
  5. Slovenski jezik: Kolesarski turizam v Istarski županiji

Za sva pitanja i dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ili na broj telefona: 052/408-308.

Hvala na dosadašnjoj i budućoj suradnji!

Lijep pozdrav,

dr. sc. Kristina Brščić

koordinatorica projekta

Stampa

euprojekti

logo-small

    Ente turistico del Comune di Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ