Turističke zajednice klastera južne Istre  ( TZ Pula, TZ Medulin, TZ Fažana, TZ Vodnjan, TZ Marčana i TZ Ližnjan ) pripremaju projekt pod nazivom „SOUTH ISTRIA – PET FRIENDLY„

S obzirom na veliku potražnju smještaja koji primaju kućne ljubimce, te izuzetno velikim tržišnim potencijalima vlasnika kućnih ljubimaca u svijetu, ovu uslugu želimo obuhvatiti u širem obimu i posebno istaknuti kako bi gostima i domaćinima informacije o mjestima gdje su dobrodošli sa svojim kućnim ljubimcima bili dostupniji,  naznačili zakonske propise, pravila ponašanja i ostalo.

U nastavku su objašnjenje o samom projektu, te upitnik koji biste trebali ispuniti ukoliko ste zainteresirani da u Vaše objekte primate kućne ljubimce i sudjelujete u projektu klastera kojim će se destinacija promovirati kao pet friendly i time privući goste sa ljubimcima. Iznajmljivači koji su već ispunili i poslali upitnik krajem 2020. NE trebaju ponavljati slanje upitnika.

Ispunjeni upitnik molimo Vas da pošaljete do 15.2.2021. godine na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

UPITNIK

Print

euprojekti

logo-small

    Tourist board of Ližnjan-Lisignano // Krasa 7, 52204 Ližnjan // T/F: +385 52 578 426 // e-mail: info@liznjaninfo.hrHTZTZIZ