Edukacija namijenjena je obožavateljima prirode i kulturne baštine koji svoju ljubav i znanje prema svom kraju žele pretočiti u organizirani turistički obilazak s vodičem.

Ideja edukacije je kroz pozitivne i već isprobane primjere sudionicima dati teorijsko i praktično znanje o tome kako organizirati i pripremiti turistički obilazak te kako ga postaviti u prodaju na tržištu kroz razne jednostavne kanale promocije. Na edukaciju su dobrodošli vodiči te oni koji to žele postati.

Trajanje edukacije: 1. dan (29.6.2021.) / 3h predavanje 17-20h; 2 dan (30.6.2021.) / 3h terenski rad 17-20h

O predavačici: Jelena Holenko Pirc magistra je ekonomije turizma, vlasnica kreativno turističke agencije Lynx and Fox, te licencirani turistički vodič. Aktivno se bavi organizacijom i prodajom turističkih obilazaka u mikroregiji Gorski kotar te ostaim manje poznatim destinacijama uz lokalne licencirane vodiče. Predavač na nekoliko susreta turističkih vodiča i turističkih djelatnika te TEDxZagreb govornica. Obožavateljica je prirode i provođenja vremena u njoj.

Prijava na radionicu moguća je do 18. lipnja, a broj sudionika je ograničen. Svi zainteresirani kontaktom na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dobit će obrazac za prijavu.